HAHAHAHA -våra politiker är ju

helt underbara! Man kan inte annat än att respektera och beundra dessa människor…

I 300 dagar hör man inte ett knäpp ifrån de folkvalda- man har absolut ingen aning om vad de håller på med. ( förutom när man läser om någon skandal då förstås ) Sedan VIPS är det valår- vad händer?

JO! Då plötsligt vaknar dom till liv och under ett par månader gör dom allt för att överträffa varandra i löften och floskler….

Är det någon som tror på dessa löften om fler bostäder, mer pengar till vården..ja, ni vet ju babblet- det är samma sak år in och år ut!

Nu läste jag i alla fall en liten blänkare om ett uttalande av Annie Lööf och det var då jag skrattade rakt ut. Och det är ju så som det alltid är att det våra politiker beslutar om gäller ALLA utom dom själva. Så här ska hon ha sagt:

“Vi vill flytta myndigheter från de allra dyraste och glassigaste adresserna i Stockholms innerstad.”

Dom vill undersöka om det går att flytta till billigare lokaler ( utanför stan ) eller till andra orter. Denna “rotation” skulle bl.a. sänka kostnaderna, en “olycklig koncentration av makt” skulle minskas och utrymmet för nya bostäder ökas.

Tänk vad bra det skulle vara om vi också “roterar” hela riksdagshuset med politiker och allt till ex. Södertälje, Rinkeby eller Löddeköpinge! Det skulle sänka kostnaderna, makten skulle komma ut till folket och massor av fina bostäder skulle kunna byggas i Riksdagens lokaler och övernattningsbostäder! ( fast inte en enda normalinkomsttagare skulle ha råd at bo i dessa områden…)

MEN det vore ju perfekt om de folkvalda fick arbeta och bo som vi vanliga människor och leva som dom lär! 

Ja, HerreLennart….vi lever i en lustig tid. Ska bli väldigt intressant på söndag att se vad som händer. 

DU RÖSTAR VÄL! 

Advertisements

11 thoughts on “HAHAHAHA -våra politiker är ju

  1. 🙂
    Tummen upp!
    Politikerna borde verkligen också rotera så att dom får se hur vi knegare har det i vanliga livet!
    Jodå, vi har rösta!

  2. Självklart ska myndigheterna ligga centralt. Det ska vara enkelt för mig som medborgare att besöka dem (inte bara via webben). Dessutom ska det vara enkelt för dem att samarbeta med andra myndigheter, kommuner, företag m.m. Olika kompetens kan lätt mötas.Det blir bara en massa onödiga transporter och sämre arbetsro av utflyttning. Löjliga politiker. Tror hon att makten sipprar ut ur byggfogarna på husen till omgivningen? Politikerna däremot, de borde röra på sig och inte bara till den egna hemorten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s