Vet inte…

verkade som en bra ide INNAN jag gjorde det själv- klippte mig…. No more kalufsies…

( dont know- it seemed like a good idea before I did it….cut my hair myself….)

Advertisements

33 thoughts on “Vet inte…

 1. Jodå! Saxen har man allt tagit till emellanåt! Fast så där mycket har jag inte vågat ta på en och samma gång. Än så länge… och kalufsisen kommer tillbaka om du så vill.

  • Jag blev sådär trött på min tjocka bångstyriga tofs som jag jämt fäster uppe på knoppen- dessutom var den tung….viplash… därför kapade jag några decimeter….men jag måste jämna till det hos frissan!
   Ninna, ha en härlig dag! Här i huvudstaden är det underbart!
   kram

 2. Fin färg, nästan identisk med den som fin frisör färgar mitt numer helt gråa hår i! Vägrar grått, så länge det finns färg på flaska. Jag har det så bra att min frisör kommer hem till mig och ordnar håret. Skulle jag klippa mig själv, vilket jag enligt mor lär ha gjort, är det nog helrakat som gäller 😉 Men jag är säker på att du är fin i håret efter klippningen (också!)
  Kram ❤

  • Du är för gullig! Nej min nya frille är inte snygg- måste boka tid hos frissan!
   Vilken gullig frissa du har som kommer hem! Låter toppen! Ja, mitt börjar gråna nu- så det dröjer note inte länge förrän det blir dags att slänga i färg!

  • Flinits…nejdu- med min kalufs syns det inte att jag kapat flera decimeter….;-)
   OCH ja, jag är lite småsnål- tyckte att jag kunde toppa lite på egenhand…men, nu måste jag ändå gå till frissan och fixa till det! ( så man är fin till nästa kalufsie! )

 3. Not sure about using a kitchen knife in the process ( 😉 !)—but I’ve been known to take scissors to my own hair many a time, and no permanent damage was done. That’s the great thing about hair: it regrows! Eventually…. 😀
  kram
  K

 4. I wouldn’t use a kitchen knife, but I have cut my own hair, at least in the front, and it was fine. I had a mini-“mullet” for a while until I could get it done right, but it was fine until then.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s