Kontaktannonser!

Ja, jag erkänner! Jag älskar att läsa igenom dessa små kortfattade notiser i diverse tidningar! Ungefär som man ögnar igenom dödsannonserna fast på ett kul och roligt sätt! ( förr när man hamnade på sidorna med dödsannonser bläddrade man snabbt förbi- det var ju bara gamla människor och bara läskigt. Nu blir det allt fler man känner och i samma ålder som hamnar på de där sidorna. Borde egentligen varit förr man läste dom och nu man bara bläddrade förbi- man vill ju helst inte tänka på vad som komma skall…)

Nej, det är betydligt roligare att läsa kontaktannonserna! Ibland tappar man hakan när man läser hur specifika vissa är i vad det söker- har noterat att det måste finnas en hel del äldre män i “kvinnokläder som vill träffa yngre dominanta killar, gärna med utländsk bakgrund”! Det är verkligen med skräckblandad förtjusning man läser detta!

Är ju en obotlig romantiker- fast nä, det är jag nog inte- är alltför realistisk- men jag har en jäkligt livlig fantasi! Och dessa två kontaktannonser som jag skriver om nedan fick verkligen igång mig! Jag ser allting framför mig!

Visserligen kan man nästan tro att de är fejkade, kanske del i något konstprojekt eller experiment! MEN jag kan inte låta bli att fundera över hur det har gått!

Hör här:

Först dök denna annonsen upp i lokaltidningen:

“DU LÄKARE från Solna. Jag gillar ditt okonventionella sätt att lösa problem. Ifall ditt trevliga sällskap inte hör av dig, kanske vi kan träffas på en bänk i Kungsträdgården!”

Okej, det var första! Sedan några notiser längre ner dyker denna upp! I SAMMA TIDNING!

“DU 90 år och läkare som bott på Folkungagatan i 80 år. Jag läkare ifrån Solna. Vi möttes på en bänk i Kungsträdgården 1 maj.Trevligt sällskap, kan vi ses igen?”

VA!!! Alltså! Man dör ju! Hur romantiskt är inte detta! Blir man inte vansinnigt nyfiken på om dessa två någonsin fick kontakt igen och möttes där på bänken i Kungsan! Skulle nästan kunna patrullera runt där nere och spana! Nu kan ju som sagt detta vara slumpen eller något helt annat- men för mig är det bara superromantiskt!

Ja, det kanske finns någon här inne på WP som känner till något om detta!

Ha en härlig söndag!

( I know- this is too long to translate- but its super romantic 😉 ! Have a great sunday!! )

Advertisements

21 thoughts on “Kontaktannonser!

 1. Själv misstänker jag att de är kodannonser för nåt utländskt spionnätverk som ska utbyta topphemliga dokument. Skifta attacheväskor när ingen ser….

 2. Men kära du!!!
  Kungsan är nog inte stället för romantiska möten (vad du nu menar med romantik) med tanke på männens ålder ock plats kan jag säga att på 60-talet var det ett ställe för sex, hade en klasskamrat som blev gravid där……….

  • Sex!!! Herregud- det var det sista jag tänkte på! Och jag tänkte mig ju en äldre dam och ännu äldre herre! Som på ålderns höst träffas! Inga sex möten inte! Men vem vet! Kan ju vara både gangsters och sex!

 3. Det är med nöje man läser ovan kommentarer! fantasin flödar! Tänkte mig nog också ett äldre par- man och kvinna- som båda blivit ensamma. Som sitter där på bänken och filosoferar!
  Tänk om någon känner till vad som hänt!

 4. Romance knows no age—or type! I must admit the earlier references here make me laugh very hard when I picture them. But I should keep that to myself… I’m sure there are some persons out there for whom they are the most delectable invitations. 🙂 After all, my partner thinks *I’m* cool, so obviously tastes can be wonderfully strange and are very specific!! 😀
  stor kram!
  Kathryn

 5. Wau! Ett underbart inlägg av dig 🙂
  Jag tror att jag ska sätta in en kontaktannons i en tidning i Sverige för här i Finland känner jag mig förbrukad 😀 Missförstådd också. Osv.

  • Ja, men visst är det två underbara notiser! Man undrar verkligen hur det har gått och om det var på riktigt! JAA! Sätt ut en annons i någon svensk trevlig tidning! Vem vet!👍🏻😘🙏🏻👍🏻

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s