“Ett hem utan böcker

är en kropp utan själ”- Cicero ( instämmer helt! Men det det verka hamna allt möjligt i dessa bokhyllor- mycket damm där ser jag!😎 )

( “A home without books is a body without a soul”- Cicero ( I totally agree! But I also se the dust on everything else I keep on those bookshelves!😂 )

Advertisements

27 thoughts on ““Ett hem utan böcker

 1. Kan bara hålla med! Bokhyllor ska fyllas med böcker, tycker jag. Jag klarar mig inte utan böcker. Visst är det fint med prydnadssaker, men det finns så många andra ställen i ett hem för dem. Min egen högst personliga åsikt 🙂

   • Det går ju att ha både böcker och saker i bokhyllorna. Jag har saker står utställda lite varstans där det råkar finnas en ledig yta – och böcker platsar bra på borden också. Så det där med var sak på sin plats är nog mer “var sak där det råkar finnas plats” 😉

 2. I have a feeling our books are multiplying on their own. Every time I turn the lights off, they start having fun on their own and procreating like rabbits! No matter how many I donate a couple of times a year, it’s still overflowing.

 3. Nå men hahaa – min vän! Vet inte hur jag ska beskriva mitt hem då, men jag har gett bort / sålt alla böcker.
  Vill inte att de ska ta plats… och då man flyttar… så tunga de är! Har väl kvar ett tiotal viktiga böcker, men inga hyllmetrar 🙂
  Kram!

 4. Har runt 1300 böcker i mina bokhyllor som löper runt hela vardagsrummet. Svårt att göra mig av med en enda. Men hyllorna är inglasade, så dammningen är ganska enkel. 🙂 Vi har också en liten ikonsamling, inköpta under resor och på loppisar. Konstigt med din fina bild; kanske bokmänniskor också är ikonmänniskor?

  • Ja, jag samlar ju också! Men det ligger nog något i det att bok och ikon människor är av samma skrot o korn! ( låter underbart med inglasade bokhyllor- är intr så förtjust i dammningen! )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s